Produkter

Engleenergi

6 korts oplæg med budskaber fra englene som opløser dine blokeringer

DKK 777.00 (including 25% moms)

Få klare og præcise budskaber fra englene med et 6-korts oplæg hvor jeg kanaliserer budskaber til dig fra kortsættet "Engle Orakel" af Britta Baumann.

Oplægget Opløs blokeringer vil give dig klarhed over de blokeringer som holder dig fast i stagnation og hvilke konkrete handlinger du har brug for at implementere for at få hele dig selv med videre. 

6 korts oplæg med budskaber fra englene

DKK 777.00 (including 25% moms)

Få budskaber, råd og vejledning fra englene med et 6-korts oplæg hvor jeg kanaliserer budskaber til dig fra kortsættet "Engle Orakel" af Britta Baumann.

Oplægget med vejledning fra englene er til dig som står i en situation hvor du oplever at energien er stagneret eller du ikke ved hvad du skal vælge.

Den ultimative pakkeløsning med 3 forskellige kortoplæg

DKK 2,331.00 (including 25% moms)
DKK 1,111.00 (including 25% moms)

Oplev overflod af engleenergi med en pakkeløsning, hvor du får 3 forskellige oplæg med budskaber og healing fra kortsættet "Engle Orakel" af Britta Baumann.

Du får de 3 oplæg: Ærkeenglenes budskaber (7 kort), Englevejledning (6 kort), og Opløs blokeringer (6 kort).

En pakkeløsning med overflod af engleenergi er en fantastisk mulighed for at arbejde i dybden med dig selv og din aktuelle situation ved at implementere de klare budskaber englene har med til dig.

7 korts oplæg med budskaber fra ærkeenglene

DKK 777.00 (including 25% moms)

Få budskaber og modtag healing fra ærkeenglene med et 7-korts oplæg hvor jeg kanaliserer budskaber til dig fra kortsættet "Engle Orakel" af Britta Baumann.

Et oplæg med ærkeenglene vil give dig klarhed over din livsrejse, hvad du har brug for at heale i dig selv, hvad du skal fokusere på i din økonomi, hvilken handling du har brug for at implementere lige nu for at gå i alignment med dit livsrejse, hvad du har brug for at få frigjort, hvordan du kan stå stærkt i dit selvværd, og hvilken nøgle du mangler i din manifestation.