Stop energidræn og mærk dig selv

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

FB_IMG_1626616541727

Stop energidræn og mærk dig selv

Er du en sensitiv kvinde, som oplever at din energi bliver drænet af small talk eller at du suger andre menneskers energi til dig, og kunne du tænke dig at blive bedre til at bevare din energi uden at miste din sensitivitet? så hæng på, for måske er online kurset "Stop energidræn og mærk dig selv" noget for dig.

Du vil blive undervist af Anna Maria Olsen, som er speciallæge i almen medicin og har mangeårig erfaring i at bruge samtaleterapi til at lindre stress og angst på en naturlig måde.

Anna Maria er selv sensitiv og introvert og har gået vejen fra altid at blive drænet for energi efter socialt samvær med andre mennesker til nu at kunne bevare sin energi og sensitivitet uden at suge andre menneskers energier til sig som en svamp. 

Det er disse metoder og redskaber, som du får adgang til når du har investeret i "Stop energidræn - mærk dig selv".

Når du har gennemgået kursets 3 moduler, vil du have klarhed over hvor din energi går hen, hvad der dræner dig for energi, og hvordan du får lappet hullerne, så du bevarer din energi og sensitivitet, når du er sammen med andre mennesker.

Du får således kurset + 2 bonus videoer. 

Klik på knappen og investerer i dig selv og dine egne resultater, hvis du er klar til at mærke dig selv og bevare din energi uden at blive drænet.


DKK 637.60
Total due DKK 637.60

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.