Naturen Som Medicin

Fold dig ud som den fantastiske kvinde du er

 

Om Anna Maria og Naturensommedicin.dk

Anna Maria er introvert og har levet med angst det meste af sit liv. Hun er speciallæge i almen medicin og har tidligere arbejdet som praktiserende læge, men gik ned med stress og brændte ud som læge efter at have arbejdet 17 år som læge. 

I 2016 solgte Anna Maria sin lægeklinik i Odense og startede op som selvstændig. Virksomheden hed først Stald & Klinik A.Mol men efter nogle år fik den nyt navn og hedder nu NaturenSomMedicin.dk.

Vejen ud af stress og udbrændthed har for Anna Maria været, at bruge naturen og hestene til at finde hjem i sig selv og få hele sig selv med videre.

At have gået vejen fra stress, angst og udbrændthed til indre ro, tillid og livsgnist har givet Anna Maria en stor viden og erfaring om hvordan vi som mennesker på en blid og naturlig måde kan lindre tilstande som stress og angst, og bearbejde sorg og traumer.

Denne viden og erfaring har Anna Maria nu samlet sammen og deler ud af i NaturenSomMedicin.dk både på online kurser og fysiske samtaleforløb og workshops fra sit hjem på Fyn.


Baggrunden for NaturenSomMedicin.dk

De energier mange mennesker befinder sig i er maskuline energier som struktur, planlægning, kontrol, beskyttelse, handling og at give. 

Anna Maria tror på at de maskuline energier altid vil give en aktivering af vores sympatiske nervesystem og dermed et liv i enten kamp eller flugt.

Ved tilstande som stress og angst er kamp/flugt responset aktiveret, og for at balancere de maskuline energier har vi brug for at omfavne vores feminine energier.

Naturen og dyrene giver os mennesker følelsen af accept og samhørighed, hvilket helt ubevidst aktiverer de feminine energier som bl.a. er tillid, nydelse, og evnen til at modtage.

Tillid er det modsatte af angst, så i takt med at vi bliver mere tillidsfulde, aftager angsten helt naturligt.

Dyrene hjælper med til denne balancering af energier ved at udvise beroligende adfærd. (calming signals)

Dyrene mærker spændingen af et aktiveret kamp/flugt respons i os mennesker og begynder at udvise beroligende adfærd, som genkendes af vores nervesystems spejlneuroner og vores nervesystem bliver beroliget.

For at få hele dig med videre har du brug for at have balance mellem dine maskuline og feminine energier, og når balancen er genoprettet vil du opleve at du hviler i dig selv med et styrket selvværd. 

Anna Maria har mangeårig erfaring med samtaleterapi, blid traumebearbejdning og naturlig lindring af stress, angst og udbrændhed både som praktiserende læge og hesteassisteret terapeut.

Nu hjælper hun introverte stressramte kvinder med at styrke selvværdet og bruge deres medfødte unikke kvaliteter til at folde sig ud som de fantastiske kvinder de er, ved at tilbyde online kurser og samtaleterapi i naturen.

Anna Maria's fornemmeste opgave er at skabe rammen med tid og plads til at du kan mærke ind og få kontakt til din egen indre visdom, kreativitet og få kontakt til dine medfødte ressourcer og kvaliteter, så du kan stråle som den fantastiske kvinde du er.Her er et udsnit af hvad tidligere klienter har udtalt:

Naturensommedicin.dk

“Jeg har gået ved flere typer af psykologisk hjælp, men for første gang gik jeg fra sessionen med en lettet behagelig følelse. ”

Hestetræner

Naturensommedicin.dk

“Jeg har fået mere ud af 2 timer ved hestene og dig, end 8 års samtaler ved psykolog”

Anonymiseret for diskretion

Naturensommedicin.dk

“Det var en lettelse endelig at møde en, der konsekvent forstod nøjagtig hvordan jeg havde det, uden jeg var nødt til at skulle igennem lange forklaringer.”

Direktionsassistent